Overslaan en naar de inhoud gaan

Al gehoord van een Huis van het Kind? Je kan er terecht met al je vragen over het grootbrengen van je kind of tiener. Je krijgt advies op maat over: zwangerschap en geboorte, over de zorg voor je baby, peuter en kleuter, het grootbrengen van je kind en tiener. Verder kan je ook andere ouders ontmoeten en tips uitwisselen, spelen spelen met je kind (en andere kinderen) en workshops volgen.

Voor kersverse ouders

Je zwangerschap is een mooie periode. Maar er komen ook lichamelijk en geestelijk veranderingen bij kijken. Bovendien dien je heel wat in orde te brengen. Kan je hier wat ondersteuning in gebruiken? Dan ben je bij Huis van het Kind aan het juiste adres.

Meer informatie

Voor ouders van peuters en kleuters

Omdat we weten dat kinderen grootbrengen geen eenvoudige taak is staan we ouders en kinderen graag bij met advies. Je kan bij ons terecht met al je vragen omtrent het opvoeden en grootbrengen. We gaan samen met jou opzoek naar mogelijke oplossingen met betrekking tot de opvoeding.

Meer informatie

Voor ouders van kinderen tussen 6 en 12

Jouw kind gaat naar school en dat kan heel wat teweeg brengen binnen je gezin. Heb je vragen over jouw schoolgaand kind? Bij ons kan je terecht! Wij helpen je graag met advies en tips!

Meer informatie

Voor ouders van jongeren tussen 12 en 24

Wordt je kind een puber? Of is het bijna volwassenen? Dan kan opvoeden een hele uitdaging zijn. Je kind ontdekt de wereld en tast grenzen af. Huis van het Kind is er om samen met jouw het pad te bewandelen en je advies te geven!

Meer informatie

Voor jongeren

Zit je zelf met vragen of heb je nood aan een luisterend oor neem hier eens een kijkje!

Meer informatie