Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben jij op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk?

Binnen Huis van het Kind Storzo zijn we vaak op zoek naar vrijwilligers om onze dienstverlening zo vlot mogelijk te laten lopen. Ben jij op zoek? Neem hieronder zeker een kijkje binnen ons vrijwilligersaanbod!

 

Consultatiebureau Kind en Gezin

Ben jij graag onder de mensen? En heb je een hart voor kinderen? Dan is een job als vrijwilliger in het consultatiebureau misschien wel iets voor jou!

Als vrijwilliger in het consultatiebureau sta jij in voor het onthaal van ouders en hun kind, zorg je ervoor dat de afspraken vlot verlopen en meet en weeg je de kinderen. 

Waar? 

Huis van het Kind Storzo te Bungenveld 15, 3440 Budingen

 

Huiswerkbegeleiding Online

Huis van het Kind Storzo biedt huiswerkbegeleiding aan leerlingen van het lager onderwijs. Dit doen we samen met onze vrijwilligers. Elke vrijwilliger wordt aan een leerling gekoppeld. Samen gaan ze 1 à 2 uur per week aan de slag met het huiswerk. We proberen hierbij ook nauw contact te houden met de ouders en de school. 

Als huiswerkbegeleider sta jij in voor de begeleiding van een leerling uit de lagere school. Dit 1 à 2 keer per week. Deze begeleiding gebeurt volledig online via het programma Microsoft Teams. Zo plan je zelf, samen met de ouders en de leerling een moment in dat voor jullie het beste past. Je vult na elke huiswerksessie een document in dat je bezorgt aan de medewerker van Huis van het Kind alsook aan de school van de leerling. 

Waar? 

Volledig online en flexibel in te plannen

 

Vrijetijdsactiviteiten

Voor activiteiten die Huis van het Kind Storzo organiseert zijn we vaak op zoek naar begeleiders. Deze activiteiten gaan van kampjes, woensdagnamiddag activiteiten tot online activiteiten. 

Ben je geïnteresseerd om een van onze activiteiten mee te begeleiden of te organiseren? Laat nu al van je horen en wij laten je weten wanneer er begeleiders gezocht worden. 

 

Bekijk ons volledige aanbod